Kalau sudah ambil Zincofer / Iberet / Obimin tak perlu lagi ambil asid folic?

Hi mommies, kalau sudah ambil Iberet / Zincofer / Obimin rasanya tak perlu lagi nak ambil Asid Folic tambahan sebab dalam tu dah ada Asid Folic. Correct me if im wrong. Thank you mommies

4 Balas

dulu pernah tanya soalan ni pd nurse. nurse kata no need to consume folic acid dah sebab dalam pil² ibu mengandung tu dhah ada semua yg ibu perlukan including folic acid

Kalau iberet memang dh ada folic acid...x perlu ambik folic acid lain lgi...

true .. dh pnh tye dgn doc .

True