Hari ni cd ke 29

Nak tnya dh positif ke ni...tq yg sudi balas..sebab pertama kali guna opk

Hari ni cd ke 29
8 Balas

Once da terang double line bole bersma suami, it is better time subuh.

period xregular ke....try test upt...takut dah pregnant...kalau period regula

2y ago

Sya pada cd 23 opk dh positif.dan ada egg white..Sya suka cek opk selagi tak period..tiba2 nak positif balik...dah cek upt tapi negatif

update..ni Sya buat MLM ni.. adakah Sya akan subur kali ke 2

2y ago

kalau pcos pun boleh opk positif 2 kali.. tp kalau pengalaman sy opk sy positif lepas lewat period 3 hari dan sy pregnant..nanti awak lewat period cuba buat upt semula

Dah boleh bersama suami tu sis ,peluang tinggi untuk hamil

2y ago

ok2..tq

tahniah sis jaga Alok okk

ya positif tu sis terang dah tu

2y ago

tq

Hampir positive sis

positif tu