opk positif ke ni

Harini cd 12..test opk sy positif atau tidak..sy ada pcos..tp cek opk dr cd 5 sampai cd 11..opk negatif..harini cd 12 baru terang mcm ni..seeloknya BD waktu bila ya..

opk positif ke ni
3 Balas

Bd ni check pgi pkul 7 smpai pkul 9 pgi seeloknya sblum mkn@minum bleh la test upt prengant ya tgok mcm tu double line bleh p tunjuk kt klinik nk buka buku pink tpi kna p klinik untuk saringan air kencing bgi pastikn betul2 hamil yea baru la akan bjumpa dgn nurse di klinik ibu&ank slalunya mereka akan bgi tarikh untuk temu janji kt klinik untuk buka buku pink

Kalau pcos better buat bbt sekali sis. Opk dah positif try je bd selang sehari.

1y ago

Basal Body Temperature

Bd waktu pagi.. Pkul 4 hingga 7 pagi sis..