OPK

Nak bertnya pada yang menggunakan OPK ni, selalunya berapa hari ya test tu menunjukkan positive. Kalau dari OPK sy ni, CD keberapa ya yg nmpk betul2 positif. Sy baru 2 cycle guna OPK ni dan ni kali pertama baru nmpk test ni double line. Bertnya sbb baru mencuba โ˜บ. Terima kasih

OPK
2 Balas

Start positif dr cd 21.. cd 22 masih lagi positif.. sbb test line masih pekat tu So klu esok cd 23 awak test, da pudar.. da bole kira sebgai DPO 1. Opk positif boleh jadi sampai 2 hari ikut hormon seseorang.

awk berjaya pregnant ke cycle ni.?

2y ago

soalan 2 tahun lepas lol huh