Upt Positif Kemudian Negatif

Hai semua. hari tu check upt,dapat result 2 line mcm dlm gambar. tapi hari ni check tiba2 -ve. pregnant ke tak ya 😭

Upt Positif Kemudian Negatif
3 Balas

Ya better jangan terlampau bnyk kali test untuk elak dripada fikiran kita x tenang dan takut. Test cukup sekali then klu x terang, tunggu beberapa hari atau seminggu baru test balik. Sebab klu sdh ada double line tp x terang memang +ve la tu, jarang berlaku false +ve tapi false -ve bnyk brlku. Tu sbb org tua sy pesan jgn test banyak kali dlm satu hri, mrka xmau kita stress duk fikir psl ni.. Semoga smua baik2 sis.

2y ago

Klu +ve rest bnyk2 jg sis, awal kandungan fragile skit bdn kita, makan pn nak kena pantau. Jgn stress2 tau sis, enjoy je journey kita ni. 🙌

sis jgn ambil byak sgt test...lpas buat test tunggu seminggu then cek lagi...saya alhamdulillah dah 12week...saya pon prtama mcm tu jga...

2y ago

Alhamdulillah .tahniah puan. doakan sy jugak. 1st baby. ahad ada appointment dgn dr nak sahkan kehamilan. tp tiba2 -ve sy risau 😭

cm mn skrg sis?