Sakit Pinggang

Hi , nak tny mcmne nk kurangkan sakit pinggang belah kiri awl prgnant . Boleh ke urut / letak minyak angin? Kerap sakit smpai tidur pun x lena tahan sakit

2 Balas

mertua sye kata jgn sapu nyak angin..sue dlm pun guna minyak yg xpanas..mmg akan sakit pinggang..btabah lah kita ye sis...kne rajin suami urut2 manja gitu...

4y ago

Adudududuudu , x lena tido bnyk kali tkr tmpt smua x ngam 😌 tq sis

Letak sikit boleh kot. Tapi make sure jangan skip minum susu. Kalsium dah start kurang.

4y ago

Sama2 🤗