23w

any tips nak kurangkan sakit pinggang n punggung, sakit ya amat..kalau da duduk, sakit nak bangun, kalau da baring sakit nak pusing kiri kanan, lately nak jln pon sakit..boleh ker letak minyak angin kat pinggang n punggung tu ?

1 Balas

hmm kne byk kn exercise ikut gaya ibu mengandung. boleh search kt youtube. ada byk. jgn buat exercise yg ekstrem. cukup sekadar utk bhgn yg kerap sengal2 sahaja. kalau da tgh mlm tu, letak aje minyak angin pun okay. boleh mintak encik suami urutkan. 😁