macam nak demam ?

hi. nak tny mcm mana kalau 1st trimester kene selsema batuk bdn rasa seram sejuk .... kita x boleh mkn ubat sesuka hatikan ... tp nak buat mcm mana .. da 3 hari ..

2 Balas

Kena jmp doc n dia akn bg ubat yg sesuai.. sy beberapa kali demam jgak spanjang pregnant nie..

5y ago

Adalah dlm 3-4 kali dh demam, nak² sy ada asma, jd kalau cuaca berubah pun sy boleh demam, penat pn jd demam.. paling² sy mkn panadol biasa / PCM ja..