macam nak demam ?

hi. nak tny mcm mana kalau 1st trimester kene selsema batuk bdn rasa seram sejuk .... kita x boleh mkn ubat sesuka hatikan ... tp nak buat mcm mana .. da 3 hari ..

2 Balas

Jumpe doc dear.. sistem pertahanan ibu tgh lemah awal2 pregnant ni. Banyak mkn dr sumber vita-c mcm madu..

5y ago

Bole je mn2. Nt inform awk sedang pregnant.. dy akan bg ubat. Sy awl pregnant pun dmm. Mkn ubat doc bg then ok. Jgn lmbat dik klo suhu tinggi

Kena jmp doc n dia akn bg ubat yg sesuai.. sy beberapa kali demam jgak spanjang pregnant nie..

5y ago

Adalah dlm 3-4 kali dh demam, nak² sy ada asma, jd kalau cuaca berubah pun sy boleh demam, penat pn jd demam.. paling² sy mkn panadol biasa / PCM ja..