Rambut Gugur

Nak tanye memang normal ke rambut gugur mase mengandung ni? Rambut sye gugur bnyak. Kdg kesian dgn rambut sendri.. ?

14 Balas

Dah bersalin nanti lgi banyak akan gugur Lps tu dia tumbuh balik

hahaha. time preggy saya tak banyak ggur . time dah bersalin sampai anak 2 bulan gugur lain mcm dr biasa. nak nanges rasa. aduii . nak potong suami tak bg. pastu nak basuh tu malas sbb panjang dan amik masa .

sya dr prgnent smpai skarang rmbut msh gugur lagi😅

Yup, hormon... Dah besalin pun sama, anak dah 9 bulan 😅 . Ada yang cakap sampai anak setahun la bagai