Badan panas

Nak tanye, kalo dah 2/3 mlm mummy preggy bdan dia pnas tpi dia tknak pegi check ke hsptal, ade pape tak? Sbb dia takut kalo pegi check nnti kena tahan wad.

13 Balas

pergi la . sy dlu 1mlm je demam pon suami bwk juga p check esk pagi tu wlau pon da xd demam . upe ny denggi . serius bhye klau xtau . lps tu doc check plak jln da bkk 3cm . klau lmbt tu mungkin bhaye kn janin.

Baik pergi check . Sy pun demam dah 3 hari baru nak ke klinik . Tadi dah risau dah doc ckp takut denggi . Tapi alhamdulillah result darah oke .

Sy aritu demam 39c...doktor xtahan pun wad...dia bg ubat paracetemol je...pastu ubT batuk..kalau x lega lg esok tu suruh p plak...

Sis better gi hospital jgn takut masuk wad pula pergi awal check dulu sometime padan je panas tapi tak demam macam anak i

Takot kne tahan ward? Tp x tkot ke klau jd pape kt baby kt dlm tu? G la hspital@klinik jgn biarkan nti menyesal xsudah

Saya haritu pregnant demam x tinggi pun tapi jantung baby dah slow tau. Nasib baik pgi klinik cepat

kalau dye xnak g, suh kerap mandi sis, sehari mandi berkali2 sampai hilang rase panas

Sis better gi hospital.kita xtau apa jadi Kat baby dalam tu.

Better pergi. Jangan selfish dengan baby pls mommy

5y ago

Sama2

Pergi je..kena allert