Kucing

Hai nk tanye, boleh ke kalo ibu preggy tido dgn kucing ye? Ade pape effect tak?

3 Balas

Klu x allergy boleh je. Kucing sy tidur dgn sy, klu husband takde. Tp sy pastikan kucing sy mandi tiap minggu , x bagi keluar rumah, litter box pun cuci tiap minggu and scoop everyday, vaksin, makan minum bersih dan masak betul dan kuku dia sy potong sentiasa pendek

Kucing bela xpe kot. Sbb kita suntik vaksin pd dia, check kesihatan dia.

kan ada hama