berdenyut2 di kawasan perut

Nak tanye kalau usia kandungan 5 bulan ank sulung,rse berdenyut2 pstu bkn berdenyut satu area tp byk area dkt perut apa maksudnye ek?

3 Balas

sedu tuh.. terjadi sedu tu bila baby trtelan air ketuban sedikit utk proses belajar bernafas utk paru2.. nnti lagi besar kandungan, lagi kerap sedu.. comel jek kan..❤️

1mo ago

Berdenyut tu mcm rasa sakit ke? Tp bkn la sakit sgt. Mcm nyeri

Yelah.. Skg sy pun rasa bnda yg sm. Dah masuk 36weeks ++ kerap rasa berdenyut2 dkt perut.. Terfikir jgk hal yg sm.. Baby sedu2 ke? 🤭🤭👶 Alahaiii. Kerap nau sedu nya

Bby sendu