ingin tahu

kalau sakit kt area breast ase mcm berdenyut2 dah nk masuk 3hari , skit pinggang, cramp , sakit bawah perut ( mcm sengugut x sengugut gtu ) , tu tanda mengandung ke ?? atau tu hormon ?? ..

19 Balas

Boleh jadi pregnant boleh jadi hormon..sbb sy pernah alami dua2 hihi.. Means ada simptom pregnant mcm yg sis sebutkan tapi g jumpa doc (check breast) x pregnant pun hari tu tapi sbb hormon..kdg2,kalau kita nk sgt pregnant, badan kita akn mngeluarkn tanda2 mcm org pregnant..InsyaAllah ada rezeki sis..check upt ya nnti..

5y ago

in shaa allah .. semoga dipermudahkan .

Try cek sis, sy seminggu sakit... Ingt nak priod sbb dah stahun kahwin blom ade rzki... Skali check upt alhamdulillah saatny rzki allah bagi ❤ setiap org berbeza sis.. Moga ade rzki sis..

Sy masa pregnant mmg sakit sgt perut. Memulas teruk sgt smpai bawak berurut. Pastu missed period bila test rupanya preggy. Simptom preggy org lain2 sis. Mana tahu ad rezeki awak plk

Sme jgak sy.... Sy pown sakit bhgian2 tu jgak... Ingtkn nk period... Rpenye alhamdulillah... Pregnant... Skrng 5weeks pown still lgi sakit bhgian2 tu...

5y ago

sma lh.. sy 6 weeks tp msih rsa skit belah kiri..

Sy pun terjadi macam awk jugak sis..2 minggu benda yg sama tapi bila check upt negative pulak..confuse jugak..pregnant or hormones🙄🙄

Saya punya simptom cam tu.. Breast berdenyut2... Sakit cam sengugut.. Dua minggu.. Ingtkan nak period.. Rupanya pregnant..

Sy mcm tu la sblm dpt +ve upt.. hihi.. breast skt sgt2..n pinggang sakit mcm nak tcabut 😅 smoga ada rezeki awak..amin 😊

5y ago

tq sis . amiinn .. 😊.. dah 9bulan tggu niee .

boleh jd hormon tp hormon tula yg boleh jd preggy 🤣 jd semua pun bleh jd. yg ye nye sis cek la upt

5y ago

period sy 30/7 nie .. lmbt lg .. ok sis .. in shaa allah de rezekinye nnt .. amiinnn😊

kdg2 hormon..kdg2 tnda hamil..tiap org lain tnda hamil..sis blh try cek..moga ada rzki sis..

Depands pada individu.. sintom awak cakap tu 50% mengandung 50% kalau nak period pn mcm tu.

5y ago

ouhh .. iye ke sis . sy bru lpas period 2/7 hari tu . ..