berdenyut dan bergerak setiap saat

kenapa perut saya rasa berdenyut2 dan bergerak2 setiap saat? perut rasa mcm pedih kalau tekan.. nak baring pun tak selesa, due awal bulan 10 nanti..

2 Balas

Tgh membesar kot..slalunya dlm 3rd trimester ni kdg drastik juga baby membesar.. baring x selesa tu normal mmg mcm tu apa lg nk dkt2 bersalin nk pusing sikit pn mmg x selesa.. xyah tekan2 perut sis mmg blh rsa pedih klu tekan

2mo ago

ohh mcmtu.. terima kasih awakk ☺️

risau gi klinik mommy. you know you. gi klinik blh tanya doktor.. blh scan, blh tgk baby tgh relax2 je ke baby tgh stress ke apa kat dlm tu..