Pertanyaan

Nak tanye baru nie buang air besar ada keluar darah..biasa ke xye?perlu refer hospital ke x?

7 Balas

Kalau cirit keluar air warna kuning tu tanda nak bersalin ke ? Kerap sakit perut.

Biasa buasir je klau kuar drh msa buang air besar. Kalau teruk refer hosp.

4y ago

Arnie ok da

Luka sbb keras kan atau mkn pedas...sy dri sblum pregnant kadang alami jgak

4y ago

Sebelum pregnant pernah jd jgk tp biakan je..nie 2 kali jd..pstu Arnie ok da..kalau jd lg mmg nak refer hospital

perlu refer hospital terus . jangan tunggu lama2 . ksiam bby

4y ago

Kalau jd lg mmg terus refer sis..nie da 2 kli jd

Pegi jumpa doctor lebih baik ya sis☺️☺️

4y ago

Yuppp... Sama2... ☺️

Mmg kena pergi check doctor.

Buasir ke ?

4y ago

Takut buasir. Apa2 refer doc ye.