!!

saye bukan ape, kekadang pelik dengan pertanyaan ibu ibu mengandung nie. Dah tahu keluar darah, kenape sempat lagi bertanyakan `kenape ye darah keluar pada 5week '. Nurse kan dah bagitahu setiap kali check' kalau ade sikit atau banyak darah keluar, cepat cepat pegi klinik atau hospital '. Ini tak, sempat lagi bertanya & sempat tangkap gambar 🤨.

2 Balas

Betul. Sy yg first time pregnant pun nurse dah bagitau masa buat buku.

1st time mom kot. Husnuzon je sis