darah nifas

salam hai nak tanye normal tak baby saye dah 2 bulan lebih tapi darah nifas saya masih ada. kalau tak normal saya nak refer hospital

2 Balas

sorry tumpang tanya , nifas tu apa ye. period ke sbb tak pernah dgr ayat tu sebelum ni 🥺

2y ago

darah nifas tu darah selepas bersalin..darah tu kuar lps bb d lahirkan n selama 60 hari..darah period tu lain

darah nifas 60 hari..klau lbh tu d kira darah istihadah(darah penyakit)