bajet susu

Hi ,nak tanye . Ade tak anyone yang tinggal baby dia kat kampung selepas habis pantang ?bagi susu formula atau pump susu buat stock kat kampung ?kalau pump cara dia macam mane ye nak bajet susu tu semua dalam mase seminggu ?saya rancang selepas baby 6 bulan ,sy tinggalkan dekat kampung so tiap hujung minggu balik kampung tapi still konfius macam mane nak buat . please help ......tq

2 Balas

Sekarang anak dah start mnum guna botol? Kalau dah biasa pakai botol mesti sis tau berapa banyak dia mnum sehari kan? Kalau dah tau, boleh kira tuk seminggu kan? Kalau dah tau nak tinggal sepatutnya dari hari pertama baby keluat sis kene prepare untuk buat stok susu.

4y ago

tolong faham soalan

Pam susu