Pantang di kampung

Sy duduk selangor, checkup kat KK kat selangor. Tapi nanti sy nak berpantang di kampung Pahang. Apa prosedur dia ek?

2 Balas

inform misi yang handle awak. bgtau tarikh jangkaan nak ke Pahang. maksudnya seminggu sebelum due date ke apa ke, inform. kalau kandungan ada masalah, dorang akan minta doktor buat surat . kalau takde, terus je gi kk Berhampiran kat Pahang tu untuk tumpang check up. tapi make sure bgtau misi yang kat selangor tu. sebab saya pun buat macam tu , jadi dorang takkan bagi tarikh appointment dah kalau dah confirm balik kampung on date yang kita kabo tu

bagitau je nurse dekat kk Selangor nt nak pantang dekat kampung. nt balik kampung, pegi kk dekat kampung buat check up atau bagitau sekian tarikh sis punya due date. nt lepas bersalin, suami atau waris kena inform orang yg on duty dekat klinik dekat kampung yg sis dah bersalin sebab nt esoknya nurse akan datang melawat dekat rumah kalau sis dah balik rumah..