cerai

nak tanya,sy btul² xtahan dgn prngai suami dan fmly dye..sy skng tgh mengandng dh 33weeks lbih..sy ad ank umo stahun 11 bulan..tp yg buatkn sy xtahn dgn prngai suami sy skng ni dye mls nk cari duit,duit utk sy nk brsalin pn blum ada lg,lg stu sy trlalu trtekan dgn mlut nenek dye ni..kami tnggl dgn nenek dye kt kg..org kata nenek dye ni dpn baik blakang mcm setan..sy ni tgh sarat mngndung pn msih dok fkir mn nk cari duit utk beli brg bby dgn bakal brsalin xlma lg..sy btl² tknan..bole ke klu kte tgh prgnt,suami ceraikan kte?sy xsnggup nk hdup mcm ni lg dgn dye..sy sedih tp dye msih bole happy² lg dgn fmly dye kt kg ni..dye lngsung xpkir tntg ksihatan sy,mkn mnum sy..duit prbelanjaan hrian lg lh xpyh ckp,sikit pn dye xamk pduli sbb nya dye ni mls nk bkerja..laki sy pn kje noreh getah je..dye xnk cari keje tetap..sy stress sgt²..tlg sy bg pndapat whai ibu² semua

1 Balas

hi sis , sy prnh jgk alami ape yg kak alami skrg , jgn stress xbaik utk bby dlm kandungan n anak sis yg lgi 1 pun msih kecil , jgn terburu2 ambk keputusan utk cerai . anak kak msih kecil , mereka perlu kasih syg ayah . cuba kak slow talk dgn suami kak . hrp mslh sis selesai secpt mungkinn . tc