suggestion please

Nak tanya,saya ada makan suplement sebap saya tak tau kalau saya tu pregnant ke tak sebap sblm ni kdg haid lmbt,so i thought saya lambat haid..masuk bulan kedua ,Saya tk selesa sbp tk datang haid lg so i stop mkn suplement..then baru cek pregnant test..so bru saya tahu klau saya tu pregnant..takde apa² ke atau ada suggestion yg perlu saya buat..

2 Balas

Sis bgtau nurse sis ,,dorng xkan marah.. demi kndungn agar xda apa2 yg brlaku.. "Sy ada mkn ubt ni nama ubt ni @*#*@*~♡ tapi msa tu x tau pula mngndung.. skrg ni sy sudah stop.. akan ada kesan buruk x tu? Risau.." sy pun prnh mkn supplement msa mngndung.. sy ckp boleh tmbh susu bdn msa mngndung..nurse ckp kalau okey okey la tapi pantau2 juga, takut ada kesan buruk.. tapi biasanya mmg kena nasihat berenti and nurse bgtau2 apa yg x patut makan n kena elak . Lain lagi shaklee ESP , mmg boleh makan yg itu heheh

Please see doctor for advice ya. :)