pregnant or haid ?

Hi asalammualaikum, i lewat haid 12 hari . check upt pada 11/3 double line samar then tak puas hati i beli jenama clearblue naik positif pregnant. petang 14/3 perut cramp sangat sangat keluar banyak darah no stop macam haid . sekarang i confius i ni pregnant or tak 😢

6 Balas

Jalan cerita sama macam saya. 3 hari sebelum due period dpt detect awal, dah naik dua line tapi masih samar. Doktor suruh tunggu lagi dua minggu baru buat upt balik. Seminggu lebih lepastu turun banyak darah, sakit perut macam senggugut tapi lagi teruk. Then bile check balik dah takde dua line dah. Chemical pregnancy namanye

kandungan xmenjadi..p cek doktor ye..pastikan nanti semua darah kluar..

3y ago

yup , kandungan tak menjadi sbb bleeding banyak hari

Probably not pregnant. Might be chemical pregnancy

itu pregnant pergi klinik check

gugur dh tu

maybe not