breasfeeding

Nak tanya..kenapa ye baby sy menyusu sikit2 pstu bru dia sambung balik menyusu..menyusu badan

1 Balas

Maybe dia letih..maybe position tak betul..maybe susu tak keluar. And macam anak saya, dia dah kenyang tapi still menyusu then lepas then menyusu them lepas..maknanya dia sleepy.. kadang2 anak saya dia nak menghisap tapi tak nak susu so buting tiruan saya bagi dia.saya beli yang avent.2pcs rm36 kat pavilion.so far anak saya tak confius mana satu tipu mana satu betul😅