Anak kurang menyusu

Anak sy baru masuk 3 bulan. Bbrp hari lps dia selsema. Masa tgh selsema dia kuat sgt menyusu kkdg xsampai sejam nak lg. Sejak dh sihat balik dia dh jd kurg menyusu daripada biasa dan dia jadi kuat tido kena kejut pn dia xmau minum sgt dan akan sambung tido balik. Bila menyusu plk dia isap sekejap je then sambung tido. Dulu bila mengantuk dia akan menyusu dulu baru lena skrg dh terbalik bila bg susu dia xnk tp kena buai atas rocker baru blh lena. Adakah sbb baby tgh alih bulan? Normal ke? Sis risau #firstmom #seriusnanya

1 Balas

norml je mommy...if kalau sy..anak xmenyusu..sy pam...tkut bengkak susu..jnji dia ada mnyusu