..

Nak tanya..hari tu period sepatotnya 19hb kan tapi lewat 3hari..hari kedua lewat sya ada check upt tapi negative..semalam masa kencing keluaq darah macam coklat tu sikit gila macam lendir keputihan tu..hari ni pakai kotex tak ada apa kosong dekat pad tu...cuma bila kencing still keluaq lendir coklat merah...ada sapa sapa pernah macam ni dak..

1 Balas

Mngkin hormon kot...nk thu mngndung x cek lpas smngu xdtg Period