Spotting coklat +lendir

assalamualaikum , Nak tanya saya dah lewat period 3hari tapii keluar spotting macam nii . check upt negative . tapi tak senggugut macam selalu .. dekat pad dengan liner tak lekat kene celit dengan tisu baru ada . sape macam ni ? risau la . saya ttc 3years . pening2 mual sakit seluruh badan . sakit bawah perut macam sakit ringan jeee

Spotting coklat +lendir
4 Balas

bedrest ye sis. jgn pksa buat kja. folic acid jgn miss. standby upt brand biotest/clearblue. lgi 5 hari repeat on 1st kencing time pgi. inshaAllah ada rezeki. doa yg baik2 ye

3y ago

okayy thankyou sis , doakan untuk saya yaaaa ... insyallah rezeki saya bulan niii . terasa sangatt ni mual pagi2 muntahh .. tidur pun tak selesaaa . hope ada berita gembira 🌹🤗

Tunggu sebulan lewat period. Test semula UPT. If pregnant dpt double line sama terang. Kemudian baru ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y ago

xpe sis jgn stress2 ok..skrg pun amek vaksin pun in shaa allah xda apa ...jgn risau ada rezeki xkemana ...stress pun xleh juga sis...sabar ya..bnyajrehat jgn pk..

so sis, macam mana sekarang ? apa perkembangan

tunggu da lewat sebulan period

3y ago

tu la nak tunggu juga sebulan , tapi besok vaksinn .. check pagi nii upt negative lagi 😔