cara rawat kuning baby?

Nak tanya..baby say baru 8hari..tp masih kuning..macam mana mom2 rawar baby ada kuning??

2 Balas

Ibu bykkan mkn delima dan kurma .. ibu pun bole minum susu kambing 2x sehari xkisahla hi goat ke lazz ke..(jgn kasi kat baby plak) then susukan baby kerap..lagi kerap baby mnyusu, lagi kerap dia akan kencing dan berak lagi cepat turun kuning..fyi sis baby kuning ni dia mmg mcm malas..dia akan tidor je even masa tu da sampai waktu mnyusu pun mmg dia akan lelap sentiasa.,so peranan sis ialah kerap bangunkan baby untuk kasi susu..

Keep bf