tinggi kuning baby

Apa macam mahu cara untuk kurangkan tue kuning baby?..

2 Balas

Hritu sy mkn anggur hitam.. lepas mkn.. bagi bby breast feed byk kali...jgn bg bby tdo je..klu dia asyk tdo kejutkn dia menyusu badan....haritu bby sy turun kuning cpt..tp mommies tau kena mkn buah anggur tu bkn bby..sbb apa mommies mkn..akn dpt pd bby..mg bbynya cpt turun kuning ya..take care.

5y ago

Kalau bby tidak admit d hospital mommies leh mndikn bby ngn product tyt yg mandian herba for baby..yang tu pn saya amalkn juga stiap kali mandikn bby spnjang dia kuning

Kerap susukan baby. Sejam or duajam sekali. Lagi byk dia berak kencing lagi turun kuning tu.

1y ago

Kepala or dahi sis?