demam

nak tanya..ada tak yg demam lepas kena inject kancing gigi?sy confuse skrg ni demam sbb inject ataupon sbb cuaca jerebu..kandungan da 34 weeks..bby aktiv je

2 Balas

Alhamdulillah saya xdemam lpas kena inject sis...kalu sis masih lagi demam trus p hosp ye sis sbb nurse sllu pesan dgan saya bahaya demam masa mengandung...

Allhamdulillah saya dlu 2 kli injek xde pun demam.. Lenguh je tanggan 2 hari,pas tu ok sume normal..