Baby 2 bulan

Hai mommies. Nak tanya baby uolls klau kena inject kt kk tu lps inject demam tak? Kalau demam uolls buat ape? Tq

3 Balas

kalau nurse dah ckp anak akan demam selepas ambil suntikan tu.. trus saya laju2 kc mnum ubat demam.. tp sekali ja mnum.. alhamdulillah xda demam lagi😅

12mo ago

boleh minum ubt demam ke

ah ha anak saya demam . malam tu tuam kepala dia . sentiasa lap badan jgn kasi panas. and pantau panas bdn . sbb tu wajib ada yg check suhu tu ..

4y ago

Awak guna check suhu yg mcm mana? Boleh share 😊

saya beli yg mcm ni je kat manjaku . ni baru rm18.77

4y ago

most welcome