Kantung Kosong?

Hello Nak tanya..ada tak ibu2 sni yg pernah mengalami kantung kosong.. saya hari tu masa scan 5minggu doktor cakap fetal echo seen.. repeat scan 8minggu (18/10/2019) doktor scan kantung kosong pulak.. huhu.. doktor terus refer sy ke hospital.. doktor kat hospital pulak cakap kantung memang kosong dan perlu cuci.. tapi saya tak ready lagi, so doktor kat hospital tu bg tempoh 2minggu 30/10/2019 nanti.. tapi semalam sy try pergi scan kat klinik private, doktor cakap dalam kantung saya ada samar2 putih. ada sesiapa bole cerita kan pengalaman/ advice utk kes saya ni? saya berharap sangat ada keajaiban..

31 Balas

Saya scan 9 weeks ,sma mcm sis , kantung je nmpk..7/1 nnt repeat scan lg , mudah mudahan nampak time tuu .. huhu

5y ago

Sis farah. Awak dh cek ke? Apa keputusan awak? Semalm saya ada bleeding sikit lepastusaya g kk dia kata saya punya kantung ikutkan 4week tp ikutkan trikh last period saya 10weeks terkejut juga

Akk keluar drh coklat minggu ke 6..cek katung kosong..pas 3 ke 4 hari berlarutan turun drh..akhirnya gugur sendr..

5y ago

Ckit2 jer dlm 1 hari tu ..tp berlarutan sampai ptg..pun ckit2 jer..mcm ada x de..hari ke 2 pun masih ada ckit2..n hari ke 3 dh mula rasa sakit di ari2..n hari ke 4 keluar mkn byk..tp hari ke 2 tu akk dh g klinic cek dok kata kantung dh mcm nk mengecut.

try ikhtiar jumpa pakar perubatan islam .. sy alhamdulilaa hsl iktiar jumpa baru 5week dah scan nampak ..

Tgu lg 2mgu sis.. Sbb msih awal lg tu.. Ape pun take care ye.. Jgn uat keje brt2..

Pernah . 4week . Kantung kosong repeat scan 8w . Alhamdulillah .. dia ada ..

sis ada pict tak yang fetal echo tu?? yang saya pny mcm ni

hold dulu . sy pun mcm tu . now da 5bulan da

Hold cuci...mgkn embryo slowly membesar.....

5y ago

Irregular period mmg x blh ikut last date period..

Apa maksud kantung kosong

5y ago

Dh ada baby bump, tapi tak nampak baby lagi dalam tu.

Begini sis..week 5

5y ago

Sis nia. Lepas awk scan tu ada x janin sbb saya kes lebih kurang awak saya 10w tp kantong je ada