berapa weeks dah boleh buat details scan?

Nak tanyaa.. berapa weeks ye kita boleh buat details scan utk baby.. ? Berapa ye bayaran yg selalu doktor charge utk buat scan ni..

16 Balas

Sy buat masa tu 21 weeks dekat klinik ken rimba..rm110...mmg dari preggy sampai details scan buat Kat sana...sono nya baik2 sgt....nnty last nk buat 5d pula.....

Doc suggest start dr 20w. Caj tu tgk pd klinik lah. Awak survey lah. Cari yg berbaloi n puas hati. Ada klinik scan2 tak cakap apa siap. Last dpt gmbr je 😂

18w-24w Bayaran tgk tempat. Tgk klinik.. mcm tpt sya sabah klinik sarva.. rm200.dapat cd n report scan.

20w++. .kalo pndai cri klinik yg slalu biat offer bole dpt bwh rm100. .slalu nya dlm 100++.

Klu utk tahu masalah genetik... 3bln kena p scan. Klu lepas 3bln dah blh check

Lain klinik lain week & bayaran. Tmpt sy, details scan 20-24w, bayaran RM180.

Ni poliklinik ken rimba, shah alam. Try laa tengok kot murah ke kann.

20w ke ats..tp nk lg cun 28 w..lg jelas..sy bt kt columbia hspital..bwh 100 je 5d

3y ago

total berapa sis pegi scan details ke Columbia Asia... ade Cas consultation skli x

saya haritu buat dalam 23 weeks, Rm 170 dpt report dan cd skli..

20weeks hrga biasa 2D RM40 dan keatas 3D 4D 5D..