Scan masa 20 weeks utk detail scan boleh x...

Keliru nk buat details scan waktu berapa weeks...

16 Balas

20w dah ok sgt sis. Kat tmpt sy kebanyakn klinik terima 18-24w sahaja. Masa kndungan sy 26w igt nak buat detail scan sbb sy google masa yg sesuai antara 18-28w. Puas la sy call sana sini. Smua ckp x terima lebih 24-25w. Bkn rezeki sy 😅

awk bole je kol mana² klinik yg ada buat details scan, sesambil survey harga bole tny skali minggu kandungan brpa biasa mereka prefer utk details scan, kdg tiap klinik xsama brpa minggu dorg bole buat

Dr suggest 20weeks ke atas detail scan, dah boleh tu sis. Kalau dah 3rd trimester buat scan untuk check kesihatan baby pula, nak detail scan baby dah besar penuh dalam perut hehee.

klinik saya pergi dulu 18-24w sahaja utk details scan. puan call la klinik2 yg buat details scan tu tanya dulu

tempat sy, detail scan boleh buat dr usia 18 weeks.. untuk 5D pula boleh buat 24 week ke atas.. 🙌🏻

Sy haritu memang ngam 20w 5d. Baby pun baik bagi kerjasama, kankang elok belanja muka terus 🤭

Detail scan start dari 20 weeks to 24 weeks. Paling ok buat time 21 weeks :)

sy buat detail scan 23minggu mcmtu.. 18-24minggu ok je details scan..

blh sya bru buat mggu lpas msa 19 weeks..jntina pun dh nmpk

boleh sis. detail scan within 18w-24w. saya biasa buat masa 23w