Bersalin Normal Or Bedah

Nak tanya yg ade pengalaman. Mane lebih sakit bersalin, bedah atau normal? . Sbb ni 1st time bersalin bedah. Anak 1st n 2nd normal.. 10 tahun jarak... Sbb kali ni mmg kena, bedah sbb masalah mata pecah mase meneran.. Harap boleh membantu

5 Balas

Mata pecah? Maksudnya?

5y ago

Mata kene penyakit misteri. Kornea meletup.. 8 tahun lepas mata kanan.. Tahun lepas mata kiri. Mata kiri dah buat transplan. Mata kanan kene tangguh sbb pregnant lepas 10 tahun