hiii..slm perkenalan.ibu ibu.

Sy baru 27 minggu ni..anak sy suda 4.masuk ini ke 5 suda Mcm pendapat ibu ibu.klu lh sy minta bedah trus ikat.tp slm ni sy bersalin normal ja.klu pendapat ibu ibu,bersalin normal dlu atau bedah trus ikat?

2 Balas

Klau nak bsalin normal trus ikat pun boleh juga sis... lgi Pula klau bedah kan bnyk pantangnya lagii... Hihi just nak bagi pndapat je

5y ago

Ermm.....tdk lg tgu beberapa bln ka.nnti sy tanya doktor bole ka tdk

Ooo..bh.tq sis