After effect cucuk depo

Hi. Nak tanya yg ada pengalaman cucuk. Ni first time saya cucuk even anak dah 2(nak proper merancang). Baby Pun baru 3month.Masa saya cucuk first time, saya on Period, and ikutkan now patut Period tapi da bnyk hari tak dtg. Ada bersama tapi buang luar. Perasan lepas cucuk effect dia sakit kepala n pinggang yg teruk. Ni mmg Side effect dia ke? And ada spotting coklat lately ni. Tapi kuantiti yang sikit. Mmg akan mcm ni ke?

10 Balas

depo mmg ganggu hormon.. terutama period

1y ago

rancang sndri perlu kerjasama yg kuat antara isteri dan suami.. suami pkai kondom atau pancut luar tp tetap berisiko tinggi jgk utk lekat..isteri jgn diam lyn sedap je.. tny suami dh nk buang ke atau dh buang belum.. remind pada suami buang luar.. slps tu track kesuburan guna opk.. nk mkn pil atau sebarang perancang blh tp jgn ikut org kena try and error dulu dan bincang dgn misi.. sbb badan dan hormon kita tidak sama..ada org oke ada org x oke.. klau pil wajib disiplin pada masa dan diri jgn lewat jgn buat rasa nk mkn ikut suka