tempat cucuk anak bengkak 1 tahun 6 bulan

Salam smua nak tnya pengalaman mak2 yg anak kena cucuk and then apa korang buat? Anak sy bru kena cucuk smlm hari ni bengkak , sblum ni cucuk tak da lah bengkak mcm hari ni bengkak merah skitt... Slalunya berapa hari bengkak tu akan sembuh...nurse kata normal bengkak sbb anak sy dia keraskan badan time cucuk tu... Sy risau kot cucuk tu effect apa2.. tapi stakat ni anak sy aktif dan peha dia mmg tembam skit berat 17.5 kg.... Sy bru tnya nurse tu,tgh tunggu dia reply...

1 Balas

kemarin pn ank sy cucuk stahun 6 bulan bengkak n merah. just tuam dgn ais je nk surut bengkak. sbb dia x ddk diam sy tmpal cool fever. krg sikit bengkak. asalakan dia sihat aktif x demam ok la

1y ago

kalau demam tu cm mna yerk