ASSALAMUALAIKUM

nak tanya yang beranak normal dan berjahit, korang start berani untuk buang air besar dan kecil dekat toilet cangkung masa bila yee, lepas luka jahitan sembuh ke dalam 3mgu.. atau tunggu dulu..

26 Balas

Sy makan ubat lembutkan najis hosp bg tu, lepas 2 hari bersalin sy buang air besar mcm biasa

saye punya takot...dah 3 bulan ni pon x berani lagi..😅😅

klau dh rasa sembuh betul² luar dlm tanpa sakit apa.. blh dh

2y ago

kan.. time sakit prt tu laa mikir panjang nk berak style mcm mne 😂😂 rumah yg ad toilet dduk xpe lagi.. yg ad cangkung je.. tu yg pyh sikit

Waalaikumsalam. Tak berani. Lebih selesa guna tandas duduk.

slpas 4 mggu.. tkot punya pasal

lepas habis pantang

2y ago

hehhe okie tq komen