scan baby

nak tanya x pe ke kalau kita pergi scan baby setiap bulan kat swasta sbb ye lah saje nak tgok keadaan baby 🥰. tapi ad yang ckap x digalakkan selalu . so i confius 😇

4 Balas

tak dak masalah pun, saya scan tiap minggu dri kandungan 4weeks sampai la 8 weeks skrg tgh tggu nak scan 10weeks. Dr pakar sendiri yg pantau scan sbb saya ada sejarah gugur. pakar saya yg cakap scan boleh yg tak eloknya benda yg ada radiasi mcm xray. Better tanya pakar sendiri, sbb kalau dgr mulut org ni kita taktahu fakta tu betul ka tak.

Tak ada masalah utk scan. Sbb scan bukan radiasi. Yg xboleh adalah xray. Better tnye soalan mcm ni dgn dr utk kepastian. Mereka pakar dlm bidang ni

.. yes i heard too. tdak dgalakkan scan selalu. ade effect pda baby.

Sy gdm on diet..tiap bulan doc akan scan