Ada effect ke kat baby kalau scan byk kali

Hi mummies! I’m in my 7 wks. Nak tanya last week i pergi clinic scan baby 2 kali sbb igt spotting sbb pergi walking (tapi rupanya brown discharge shj and doc kata takde pape kena rest). Next week ada lagi check up dgn doctor swasta. Nak tanya ada effect ke kat baby scan byk kali. My mum cakap dr kta tak elok. #firsttimemom #bantusharing #adviceappreciated #ingintahu

2 Balas

scan atas perut xde mslh .. tvs saya tk pasti Okay ke tak kalau buat kerap..

takde sis. ultrasound tak effect apa pun dekat baby. nak scan hari2 pun boleh

4mo ago

Wah ok, takut jap. Thanks sis!