Sakit pinggang ?

Sy dh 19weeks. Semalam x boleh tido sakit sangat pinggang sebelah kiri. Bila tarik nafas rasa mcm urat tertarik2 smpai x selesa nk tido. Bila baring lagi sakit. Bila duduk baru x rasa sakit. Saya tido sambil duduk mlm tdi. Tu normal ke? Risau lah.

1 Balas

tu normal..sy pon mcmtu..bdn kita dah mula berangin.. k ipar sy yg masalah sama,, dia cari bidan yg pandai urut org mengandung..alhamdulillah..dia boleh tidur selesa..