Sakit bahagian bawah

Hi mommies..sy nk tny..sejak dh masuk 36weeks ni sy dh makin terasa sakit bahagian bwh..tambah2 time bangun tdo waktu pg tu..nk pusing bdn n bangun dr katil,Ya Allah sakitnya bawah tu..n tulang bontot pn sakit.adakah ni tanda2nk bersalin masa terdekat ke mcm mana?tlg bg pendapat bg yg berpengalaman.kalau blh sy nk bersalin d kg parent sy berada,tp nk agak time tu x reti.due 25/8 ni..

1 Balas

Baby turun ke pelvis utk persediaan bersalin. Sy 37minggu bru start sakit.. Ada harapan awk bersalin awl.. Hihi..

5y ago

Sy x bersalin lagi ni, 38weeks now