pencuci vagina

Nak tanya, time pregnant boleh ke pakai pencuci vagina ni? Kalau blh apa yg sesuai? Selalu nk tnya nurse. Tp bila g klinik selalu lupa nk tnya

18 Balas

Tak perlu pakai pun pencuci vagina tu sis. Lagi banyak keputihan keluar adalag

5y ago

Saya tk ada keputihan atau gatal. Cuma rasa tk selesa bila tk cuci pakai pencuci. Rasa mcm tk bersih

sy tak pakai..cuci macam biasa je..kalau gatal gatal cuci air sireh

5y ago

Saya xpakai sbb ibu saya xbenarkan dia ckp takut jd apa2 nti...Saya awl xdak pemgalaman anak first.

Cuci guna air suam ok. Nnti tkut lmbt bukk , kett plk haa.

Pakai sumber ayu. ph yg sesuai utk bahagian intim wanita

5y ago

Lepas pakai I hilang gatal

Sy guna produk JRM, Putik Telaga Dara.

5y ago

Tq sis. Nnt saya try cari😊

Ataupun guna produk JSD or JRM

Cuci pakai air suam je ibu.

5y ago

Saya cuba nnt. Terima kasih utk info🤗

Sy gune jsd😉✌

5y ago

Tq sis😁