Awal kehamilan

Sy nak tanya, sy dah lewat period 7 hari. Sy check mmg ada samar2 dari hari ke 3 sy lewat period. Tp upt test sy still samar2 lagi skrg. Sy takut sy berharap lebih. Adakah sy tgh mengandung ataupun tidak ye? Berapa minggu kehamilan dia bertukar double line terang? Sy buntu. Kalau ikutkan last period sy baru minggu ke 4 skrg ni.

Awal kehamilan
2 Balas

samar pun dah dikira positive. nak tggu line terang , selalunya seminggu lewat period pun dah terang. kalau baru minggu ke 4 , better tggu seminggu lagi, insha'Allah lagi terang 🤗 kalau nak scan, better masa minggu ke 8, nampak jantung dah time tu

1y ago

Alhamdulillah. Itu la sy tk pergi scan lagi sbb bnyk membaca kat app ni dorg kata 6-8minggu baru pi scan baru nampak kantung & janin. Hehe sy eksaited sbb anak 1st . Terimakasih ye ❤️🥹

semoga dipermudahkan urusan kita sayang 🥰... semoga sayang dgn baby sihat sokmo ... in shaa Allah aamiin ...

1y ago

Aamiin ❤️