Hilang selera makan

Hi nak tanya Sy 6week Normal ke hilang selera makan masa ni Langsung xde rasa nk mkn pape Semua xblh masuk Bau bau masakan pun tak boleh😭 Sape ad pengalaman ?

2 Balas

Sama lah kita sis. Saya pun 6w juga. Tak boleh bayangkan makanan pun dah rasa nak muntah. Kalau ikut hati memang tak lalu nak makan apa2 tapi tula kenangkan baby perlukan nutrisi try juga la cari makanan apa yang boleh telan. Tomyam/laksa/sup2/subway/buah2.