Tiada Selera Makan & Alahan

Hi mommy's. Sy pregnant first baby. Nak tanya, normal ke kalau kita xda selera makan? Makan pun memilih. Lepas tu sensitif pada bauan itu kira alahan juga ke? Asyik mual jer bila terhidu something yg tak best. Contoh, bau sabun, perfume, bau masakan.

1 Balas

ya itu semua alahan. xde selera makan tapi still u need to cari whatever makanan yg boleh masuk supaya u ada tenaga. air minum utk elak dehydrated.

6mo ago

Faham2. Terima kasih atas pencerahan. Setakat ni air mmg tak tinggal.