tanya Pendapat tentang susu

Nak tanya susu ni boleh ke ibu mengandung yang Ada gdm minum ?? Tak tahu nak minum susu ape doc suggest susu low fat hl / dutch lady Tapi saya nak baby dpt khasiat yg banyak dalam susu , so nak tanya susu ni ok ke & ada ke mmy yg Ada gdm minum susu ni ? Tolong kjapp

tanya Pendapat tentang susu
2 Balas

Blh sja.. Utk beri bby khasiat byk cara, kalau mnum susu yg trbaik pun tp pemakanan ibu x jga, sama juga.. So minum susu apa2 sja yg ibu mau, & jaga pemakanan smsa mngndung.. In Shaa Allah dpermudahkan ☺️

Blh je