11 minggu

nak tanya ? kalau minum susu dutch lady low fat ok ke? sbb susu tepung takleh nak masuk laa

19 Balas

Sy xtau nk mnum susu ape. Sy tye doc boleh ke minum susu kmbing fresh doc ckp boleh tpi kne bekukan dlu baru minum bg cair. Org ckp xleh minum susu kmbing segar.

Blh aje sis... Ikut selera sis...sy dulu minum fullcream dutchlady n anlene je... Cmpurkn madu ckit...

Boleh sis.. sy campur2 minum.. pagi susu dutch lady.. malam susu tepung anmum..

sangat bgos sis . kndgn gula pon kurg . sy pon amal kn tu doc kata bgos .

Ok ja. Sya pun mnum Dutch lady low fat.. doctor cakap asal low fat

Sama la saya. Sy minum low fat ja. Gula pon kurang 😊

Better fresh milk. Farm fresh atau HL kalau x silap

sy pun minum ducth lady low fat high calcium.

boleh. freshmilk better lagi daru susu tepung

Sy pon minum ni..nurse kate janji low fat😉