Susu utk early pregnancy

Hi. Nak tanya susu apa yang elok minum utk awal2 kehamilan ni. Boleh suggest?

23 Balas

masa awal preggy saya minum susu anmum tapi nurse kk tak galakkan minum susu tu sbb kandungan gula tinggi n boleh buat baby besar dlm kandungan. so diorang bekalkan dkt saya tiap tiap bulan susu perisa vanilla dalam tin warna kuning . susu apa apa pon boleh minum sebenarnya asalkan rendah kandungan gula 🤗.

5y ago

ye bolehh .. kalau nk minom susu HL yg low fat pon boleh .. apa apa susu jer 😊